A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


Langgan Info

Masukkan e-mail anda :

edisi baru !
Delivered by FeedBurner

Pengguna Online

Kami ada 9 tetamu online

Perkataan Rawak

Info Tamu

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini449
mod_vvisit_counterBulan Ini2789
mod_vvisit_counterJumlah198269
Jumlah helaian laman dilihat :free web stats
Laman Utama arrow Koleksi arrow ANDA BERTANYA SAYA MENJAWAB
ANDA BERTANYA SAYA MENJAWAB PDF Cetak Emel

 

logo_blog_ulasan.jpgMulai  hari ini satu ruangan  baru ‘ Anda Bertanya Saya Menjawab’  kami wujudkan dengan kerjasama Penyusun Atur  laman blog saya ini, di mana para pembaca budiman boleh bertanya  soalan , melalui telefon,  email,  laman blog saya sendiri dan surat kepada nombor atau alamat seperti  yang  tertera  dalam profil saya d iatas (klik profil) bertanya sebarang soalan, manakala  saya pula bersedia menjawab mengikut hemat saya yang sehabis baik yang mungkin , terhadap soalan yang dikemukakan itu. Terima kasih.

 

Trackback(0)
Komen (2)Add Comment
...
Dikomen oleh radzi, January 05, 2010
Saya amat kesal dengan majallah pelancongan "In Penang" yang hanya menggunakan tulisan bahasa Inggeris dan China sahaja sedangakan bahasa kebangsaan iaitu bahasa Malaysia tidak langsung digunakan.Selain itu gambar-gambar bangunan pelancongan lebih tertumpu kepada tempat pelancongan warisan orang China dan amat sedikit terdapat tempat bersejarah dan warisan orang Melayu.Gambaran yang ditonjolkan oleh majalah ini terlalu Kecinaan dan tidak melambangkan penduduk berbilang kaum yang terdapat di Pulau Pinang.Selain itu fokus liputan tempat-tempat pelancongan dan restoran dan makanan lebih tertumpu di sebelah pulau dan tidak ada tempat-tempat menarik di Seberang Prai yang ditonjolkan.Sudah sampai masanya kementerian pelancongan dan majlis tindakan pelancongan negeri,dewan perniagaan Melayu P.Pinang,muzium negeri dan badan-badan bukan kerajaan bumiputera berbuat sesuatu bagi mengimbangi isu ini dengan mengadakan majalah pelancongan mereka sendiri.Apa pendapat datuk dalam hal ini?.
report abuse
vote down
vote up
Undian: +0
...
Dikomen oleh datuk yazid (dy), January 14, 2010
JAWAPAN:

Sekarang teguran kepada kerajaan negeri Pulau Pinang adalah ibarat "mencurah air ke daun keladi" tiada sambutan dan tiada tindak balas. Buktinya teguran yang dibuat secara rasmi oleh ADUN BN dalam Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang baru-baru ini, di caci dan di nista oleh keseluruhan ADUN DAP,PKR dan PAS. Bukan itu saja, ADUN BN yang cuba bercakap diganggu berterusan hingga masa perbahasan habis, sedangkan Speaker Dewan pula hanya berdiam diri sahaja.
report abuse
vote down
vote up
Undian: +0

Tulis komen.
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
kecilkan | besarkan

security code
Tulis huruf yang terpapar.


busy
 
< Prev   Seterusnya >
 
Joomla Templates by Joomlashack